ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι Είμαστε

Στο χώρο Εισαγωγής Εμπορίας και Επεξεργασίας Ειδών Χυτηρίου, διαθέτουμε όλη την γκάμα των προϊόντων για κάλυψη των αναγκών μιας σημερινής σύγχρονης Χυτηριακής Μονάδας και όχι Μόνο. Το 2001 η εταιρεία μας επεκτάθηκε και στο χώρο των εξαγωγών.

Παρέχουμε υπηρεσίες από το 1963

Για πάνω από 35 χρόνια, η εταιρεία μας (Κ. Καμαριανάκης - Εμμ. Καμαριανάκης - Καμαριανάκης ΕΠΕ.) εξυπηρετεί τους πελάτες της με ποιοτικά προϊόντα. Σήμερα διαθέτουμε πάνω από 450 Υλικά απ'όλον τον Κόσμο που απευθύνονται στην Βιομηχανία, την Βιοτεχνία και το Χυτήριο. Η ανάπτυξη μας βασίζεται και είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης μας να παρέχουμε άριστο service στους πελάτες μας.

Διαθέτουμε προϊόντα Πιστοποιημένης ποιότητας ISO-9001

Η Εταιρεία μας είναι περήφανη που εισήγαγε και διαθέτει στην Ελληνική Αγορά από το 1996 υλικά τα οποία πιστοποιήθηκαν με πιστοποιητικά ποιότητας ISO-9001, από Εταιρείες Διεθνούς Κύρους Διασφάλισης Ποιότητας.

Ο Σκοπός μας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να συμπεριφέρεται στους πελάτες της με τον καλύτερο Δυνατόν Τρόπο παραδίδοντας τους ποιοτικά προϊόντα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ποιότητα Προϊόντων

Σκεπτικό, σκοπός και ρητό της εταιρείας μας είναι, η ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων να είναι σε θέση να υπερβαίνει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Για πάνω από 35 χρόνια, η εταιρεία μας (Κ. Καμαριανάκης - Εμμ. Καμαριανάκης - Καμαριανάκης ΕΠΕ.) εξυπηρετεί τους πελάτες της με ποιοτικά προϊόντα.

Επικοινωνία

Ρετσίνα 32 & Πολυδεύκους 17, 18540, Πειραιάς
210 4176963
210 4128446
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SOCIAL

Ακολουθήστε μας στα social media: