Το καλάθι είναι άδειο

Κάψε! Οικονομικά και οικολογικά

H βιομάζα που παράγεται κάθε χρόνο στον πλανήτη μας υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 172 δις τόνους ξηρού υλικού, ενώ στην Ελλάδα, τα κατ’ έτος διαθέσιμα γεωργικά και δασικά υπολείμματα ισοδυναμούν ενεργειακά με 3-4 εκατ. τόνους πετρελαίου, ενώ το δυναμικό των ενεργειακών καλλιεργειών μπορεί, με τα σημερινά δεδομένα, να ξεπεράσει άνετα εκείνο των γεωργικών και δασικών υπολειμμάτων. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί ενεργειακά στο 30-40% της ποσότητας του πετρελαίου που καταναλώνεται ετησίως στη χώρα μας. Εντούτοις, με τα σημερινά δεδομένα, καλύπτεται μόλις το 3% περίπου των ενεργειακών αναγκών της με τη χρήση της διαθέσιμης βιομάζας.

Διαβάστε Περισσότερα

Υποστηριξη σ ολα τα σταδια κατασκευης ανακατασκευης συντηρησης του τζακιου σας

Η Καμαριανακης Group εχει την τεχνογνωσια και μπορει να  σας  στηρίξει σε όλες τις φάσεις του έργου.

Ξεκιναμε με την αυτοψία τεχνικού μας στο χώρο σας, καταγραφει φωτογραφιζει προτεινει.

Ακολουθει η τεχνική μελέτη.

Στην μελετη αυτη υπαρχουν προσφορές για ολα τα προσφερομενα ειδη κ εναλλακτικα και αλλες λυσεις που ταιριαζουν στον χωρο σας 

Επιλογη απο εσας της λυσης την οποια επιθυμειτε τοποθέτηση από  εξειδικευμενα συνεργεία πιστοποιημενα απο το εργοστασιο κατασκευης του τζακιου σας, γραπτή Εργοστασιακη εγγυηση εγγύηση σωστής λειτουργίας, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει μετά την πώληση.

Συντηρηση του τζακιου σας καθαρισμος

Αντικατασταση του παλαιου τζακιου με ενα συνχρονο καινουργιο Ενεργειακο που θα καιει λιγο και θα εχει την καλυτερη δυνατη αποδοση.

logo